6943264975 6947496860 Νικηταρά 3, Κορδελιό Θεσσαλονίκη 56334 info@balaskaswood.gr
hero image

 

 

 


Εισαγωγή Ξυλείας - Εμπόριο Ξυλείας - Καπάκια Τραπεζιών - Πάνελ - Πλάκες - Ροδέλες - Χονδρική - Λιανική | Κορδελιό Θεσσαλονίκη


Η οικογενειακή μας επιχείρηση ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ που εδρεύει στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ξυλείας, στο γενικό εμπόριο ξυλείας και προϊόντων ξύλου, εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης κατασκευών, καλύπτοντας τις ανάγκες πελατών χονδρικής όπως κατασκευαστές κουφωμάτων, επιπλοποιούς, σκελετοποιούς κλπ. καθώς και λιανικής πώλησης.

Η συνεργασία μας με κορυφαίους προμηθευτές, μας επιτρέπει να προσφέρουμε αρίστης ποιότητας προϊόντα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, αναλαμβάνοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα την άμεση παράδοση των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα.

 
 
 
 
 
 
 
 


 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
Στην οικογενειακή μας επιχείρηση ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ που εδρεύει στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, προτεραιότητα και αμετάβλητη αφοσίωσή μας είναι η εξασφάλιση και η διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας, μέσω της υψηλής ποιότητας προϊόντων που διαθέτουμε καθώς και της άριστης εξυπηρέτησή τους μέσω της στενής συνεργασίας μας, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι ανάγκες τους εκπληρώνονται απόλυτα.
 
 
 
 

       

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για περισσότερες πληροφορίες ή για παραγγελίες απ’ όλη την Ελλάδα.