6943264975 6947496860 Νικηταρά 3, Κορδελιό Θεσσαλονίκη 56334 info@balaskaswood.gr
 
 
 

 

Εισαγωγή Ξυλείας - Εμπόριο Ξυλείας - Καπάκια Τραπεζιών - Πάνελ - Πλάκες - Ροδέλες - Χονδρική - Λιανική | Κορδελιό Θεσσαλονίκη


Η οικογενειακή επιχείρηση ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ που εδρεύει στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, είναι από τα πιο παλιές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, μιας και δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στην εισαγωγή ξυλείας, διαθέτοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα για χρήση στην επιπλοποιία, την οικοδομή και τις κατασκευές.

Αναγνωρίζοντας την αξία του ξύλου και της προσεκτικής επιλογής του, φροντίζουμε οι προμηθευτές μας να είναι αναγνωρισμένοι για τις βιώσιμες πρακτικές τους και την προστασία του περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας με αυτό το τρόπο τη ποιότητα του υλικού αλλά και της προσφοράς μας στους πελάτες μας.

Τα προϊόντα μας καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών και οι παραγγελίες μας είναι πάντα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας, εξασφαλίζοντας ότι θα λάβουν ακριβώς αυτό που επιθυμούν.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
Με πάνω από 30 χρόνια

Με πάνω από 30 χρόνια

εμπειρία και γνώση στο χώρο του ξύλου, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε όλη την Ελλάδα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καρυδιά
Καστανιά
Πλατάνι
Οξυά
Δρυς
Καραγάτσι
Σφένδαμος
Κερασιά
Φλαμουριά
Μέλιο
Λεύκα άγρια
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες ή για παραγγελίες απ’ όλη την Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ